Ambra Hali Gali - Hovawart
chovatelská stanice von Bobble

Archiv - Rok 2012

7.11.2012 No abych nezapomněla také napsat, že jsem já a moji páníčci využili prodloužený víkend na konci září a uspořádali jsme první sraz štěňat vrhu A. Byl to nádherný víkend, který jsme si všichni moc užili. Sešla se celá rodinka a dokonce se na nás přijela podívat i Astička ze Slovenska. Všechny moje děťátka krásně rostou a prospívají. Více uvidíte v kategorii fotogalerie.

28.10.2012 Zase jsem si udělala chvilku abych doplnila události uplynulého léta. Po dovolené udělala panička pár fotek Áti a Arnoštka, abyste viděli jak krásně rostou.

        

          

     

     

                                                

21.10.2012 Tak jsem zpět s pokračováním událostí letošního léta ..... Se svými dvěma rošťáky a samozřejmě s páníčky jsme prožili dovolenou v Chorvatsku ....byla moc hezká a náročná. To víte hned dvě mimina u moře. :-))

     

     

      

         

        

         

         

                                    

15.10.2012 Velká omluva všem mým kamrádům a příznivcům. Pro samou starost o štěňata jsem neměla čas se vám věnovat a tak teď sem postupně vložím vše co se za ten čas událo.

V červnu jsem se svými páníčky a dvěma miminky strávila krásný víkend na Slapech. Byl o to hezčí, že za námi přijel i malý Artušek se svým pánem Václavem Zelenkou. Prožili jsme hezké teplé dny plné skotačení a plavání.

A tady přidávám pár foteček

 

      

         

          

         

        

         

        

         

           

           

         

         

10.06.2012  Tak jsem opět na chvilku u vás. Poslední dvě moje miminka Ambruška a Astička už jsou taky u svých nových páníčků a máme zprávy, že se mají moc dobře a jsou to velké šikulky (to určitě po mně :-)) ) a protože nám volají další zájemci o štěňátka, tak vám sem dám aspoň kontakt na moji sestřičku, která co nevidět také bude mít mimča. Můžete juknout na její stránky a nebo jí zavolat:-))

Sestřička Aisha Hali Gali, telefon na paničku 723 039 111,  www.aisha-haligali.wbs.cz 
 
Tak už zase musím, půjdeme s páníčkama vyvětrat Atíska a Arňocha, chodíme s nima na procházky, aby se pěkně asociovali a trénujeme už nějaký povely.
 

28.05.2012 Ahojky, tak po dlouhé době jsem Vám přišla říct novinky a vložit pár foteček mých raubířů.
Měla jsem spoustu práce,do minulého týdne, než mi to páníčci zatrhli jsem ještě sama dobrovolně kojila a ještě mi dva kluci odešli k novým páníčkům, tak jsem se na chvíli utrhla od učení, mazlení a prohánění dětiček.
Ve čtvrtek si nový páníčci odvezli Báňu, Beníka (Artabana) a dnes odjel i prcek Artuš. Nový páníčci se mi moc líbili jsou to sympaťáci. V sobotu si přijedou pro Bambulku (Ambru), a pro Vlastičku (Astu), jejich páníčci se mi také líbí a tak doufám že se moje miminka budou mít tak dobře jako já a že budou pokračovat v pracovních a výstavních aktivitách. Doma mi zůstalne Atísek (Atisha) a taky Arník (Arnie), tak budu mít o zábavu postaráno ale hlavně moji páníčci :-)

 

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

 

 

23.4.2012 O víkendu jsem vzala poprvé dětičky ven na sluníčko a tak vám posílám pár foteček.

    

                 společná               a ještě jednou dohromady             spokojená mamina

                        poprvé venku                          pojď si hrát                                   kousání

                  

    co čučíš???                          a už je moje                    ty brejle mi nepůjčíš ???

    

       tebe taky sežeru                               Atisha                                        Asta

    

              Artuš                             Aruš ještě jednou               Artie první hračka

   

     Artabanův veselý sen                  Artaban                   a ještě jednou Artaban

   

              Arnie                                a opět Arnie              pro velký úspěch ...Arnie

   

  a unavený Arnie                         mudrc Ambra                     Ambra ležící spící

   

              Ambra                              také Ambra

 

12.04.2012  Dnes jsme byli na společném výletě u pana doktora na odčervíkování, protože ještě moc neumíme chodit, tak jsme si objednali vaničkový odvoz :-)))

                                               

 

09.04.2012  Tak už jen dva pejsci zatím neznají svoje budoucí páníčky.

06.04.2012  Dnes jsem si na chvilku odskočila za kameru abych vám mohla ukázat pár záběrů mých miminek - video uvidíte v sekci štěňátka.

 

03.04.2012  Ahoj, zaběhla jsem za vámi jen abych sem přidala pár nových foteček.

               žroutík Atisha                                          ňunínek Asta

 

 

 

 

 

 

    

        ňunínek Atisha                                          odpolední siesta                                    

 

 

 

 

 

 01.04.2012  Nepísám jak jsem slíbila jelikož mě štěňátka stále zaměstnávají a tak nemám čas, ale aby jste o nic nepřišli tak posílám pár foteček.

          Asta s Astabanem                                                  pohodářka Asta

 

 

 

 

 

 

 

          

 

3O.3.2012  Včera se mi narodilo 7 miminek, byla to fuška, ale zvládla jsem to, už tak vysmátá nejsem :-))), ale zato jsem šťastná mamina. Dneska jsem dostala pochvalu od pana doktora, který nás byl zkouknout a říkal, že to je teda mamina, byla jsem tááák pyšná :-). Miminka se mu moc líbila, no aby ne  :-), mám tolik mlíčka, že mimča rostou  "jak z vody" a přibrali od 30 do 70 gramů. Aby se budoucí páníčci nehádali, tak jsem upekla samé plaváčky, ale aby se neřeklo, tak aspoň jednu znakandu - to páníčkové koukali :-))). Jdu krmit, miminka už mně volaj, tak zas brzy písnu....

 

15.3.2012  Tak už se mi to pomalu blíží, páníčkové mi postavili porodní bednu, prý že si mám zvykat, tak jsem jí trochu prubovala a myslím, že dobrý :-). Jinak se mám móóóc dobře, páníčci mně poslouchaj, dostávám dobrůtky a panička mi často dopřává drbací terapii :-)). Jsem furt vysmátá:-))), panička už koukala po zahradě, jestli si tam nedávám nějaky houbičky:-))) a nedávám, už tak jsem dost přibrala a paní doktorka mi posledně říkala, že budu mít postavu v pr...., tak se trochu musím držet, abych to zmákla po miminkách vyběhat. Jdu odpočívat, to teď dělám nejraději :-)) zase se ozvu.                                 

 

3.3.2012  Musím se pochlubit, jak si užívám ten jiný stav :-). Mám se moc dobře, pořád vyspávám a páníčky jsem si pěkně omotala kolem packy :-). Už tak nebreptaj když somruju a vždycky něco dostanu:-)). Dneska mi přivezli porodní bednu, tak až jí postaví se budu válet doma :-)). Odpoledne se na mně přišli podívat budoucí páníčci mého miminka, jsou to sympaťáci a padli mi do oka. Jinak pěkně kynu a furt je mi všechno k smíchu- to asi ty hormony :-)), ale je to děsně príma :-))))))).

16.2.2012  Dnes  slavím svoje čtvrté narozeniny,  panička pro mě uplácala dort a moc jsem si pochutnala, koukněte na fotečky do fotogalerie. 

Přeji všem mým sestřičkám a bratříčkům krásné narozeniny, aby se měli móóóc pěkně a páníčci je poslouchali :-)) a taky něco dobrýho na zub :-)).

                           
 

28.1.2012 Tak máme nakryto ..... jsem dáma a tak jsem trošku dělala fóry .... ale to jen aby neřekliVíce v sekci štěňátka.

15.1.2012 Hurááááááá konečně se panička dočkala a bude velká oslava.  Začala jsem hárat.

4.1.2012 přidala jsem pár foteček z vánoc a ze Šumavy, kde jsem s páníčkama trávila silvestra. Na horách jsem se potkala se starým kámošem Maxem a přijeli za námi Čikoušek (Cyrol Bukový Háj) s jeho miminkem Ginem (Gino Des Trois Petits Diables) se svými páníčky Katkou a Markem a užili jsme si spoustu srandy.

Na maminkovský povinnosti jsem trochu pozapoměla, měla jsem s klukama spoustu jiné práce (honička a válení se ve sněhu, tahání se o klacek, balónkování a dlouhatánské procházky) :-). No asi se na to maminkovství budu muset zaměřit, protože panička se mně furt ptá "kdy už" a neustále mi kouká na zadeček :-))))))))))))))))))).

Rok 2011 naleznete v archivu (do archivu)


© Dagmar Kozlíková