Ambra Hali Gali - Hovawart
chovatelská stanice von Bobble

Archiv - Rok 2013

17.12.2013 Tady posílám jen krátké přáníčko

 

7.12.2013 Jsme se ve školičce zůčastnili Klubového závodu , Aťulka i Arnoštek si vysoutěžili 86 bodů ze 100, ale jen mimo pořadí, protože panička s dětičkami už odrostli ze třídy juniorů. Malá Ambruška s páníčkem Kubou skončili na 5 místě.

 

28.11.2013 O víkendu 2-3. 11. 2013 se moje holky Aťulka a Ambruška ukázali na Mezinárodní výstavě v Praze a vedli si opět skvěle. V sobotu posuzoval pan rozhodčí Ladislav Kukla a výsledek Aťulka VD2 a malá Ambruška V1, CAC  a aby se to v neděli nepletlo, tak pan rozhodčí Vladimír Adlt udělil Aťulce V2 a malé Ambrušce V1, CAC. Ambrušce moc gartulujeme :-).

 

23.11.2013 Máme tu první výsledky rentgenů kloubů našich štěňátek:

Artušek rentgen ze 4.10.2013 s výsledkem DKK A/A, DLK 0/0.

Malá AmbruškaAťulka a Arnoštek rentgeny ze 4.11.2013 všichni s výsledkem DKK A/A a DLK 0/0.

Mám obrovskou radost, že jsou moje dětičky zdravé a páníčkům moc děkujeme, že vyšetření absolvovali.

 

8.10.2013 Malá Amruška má už oficiálně potvrzeného Juniora Šampiona.

 

6.10.2013 Vyrazili moji páníčkové a děťátka na Mezinárodní výstavu do Českých Budějovic kde je posuzoval rozhodčí pan Otakar Vondrouš. Sešli se tam opět s malou Ambruškou, ta vyhrála a splnila tím podmínky pro získání titulu Český Junior Šampion, jsem na ně moc pyšná a děkuji že se do toho tak pustili.

Arnie V2, Res CAC ( mezitřída )

Aťulka V2, Res CAC ( mezitřída )

malá Ambruška V1, CAC ( mezitřída )

 

3.10.2013  V sobotu 28.9.2013 jsme s páníčkama vyrazili do Bochovic na klubovou výstavu kterou posuzovali Ladislav Kukla a Jana Svobodová Halbrštátová. Tentokrát jsme se tam sešli s Artabanem a jeho páníčkama, kterým bych chtěla moc poděkovat že se zůčastnili.

Aťulka D

Arnie V1, CAC

Artaban VD

a já V2, Res CAC

AťulkaArtaban

Arniejá

Artaban

 

3.10.2013  Dne 8.9.2013 jsme na závěr naší krásné dovolené dorazili do Brna na krajskou výstavu kterou posuzoval pan Václavík Miroslav. Opět jsme se tam sešli i s malou Amruškou která nám dělá také velkou radost. Já jsem se opět nevystavovala.

Aťulka V1 CAJC BOJ ( třída mladých )

Arnie V2 ( mezitřída )

malá Ambruška V2 ( třída mladých )

     

     

                                                      

                                     

3.10.2013  První týden v září jsem s páníčkama vyrazila na dovolenou do Dánska na ostrov Romo, bylo to tam moc pěkné, ale po třech dnes se ochladilo a tak jsme museli přejet na Slovensko do Slnečná Jazerá Senec. Moc jsem si dovolenou užila a moji páníčkové taky. Zde přikládám pár foteček:

 

3.10.2013  Omlouvám se ale léto bylo tak hezké. A proto jsem neměla čas se tady zastavit a napsat co vše jsme podnikali. Pokusím se to napravit.

 

25.8.2013 Jsme vyrazili na Krajskou výstavu do Mladé Boleslavi kde nás posuzovala rozhodčí paní Jana Svobodová Halbrštátová. Já jsem se neystavovala a ani nemám žádné fotečky protože můj páníček musel být v práci a panička měla moc starostí s mojí mládeží.

Arnie V1 CAC

Aťulka VD 3

malá Ambruška VD

 

22.7.2013 včera jsme si vyrazili na Mezinárodní výstavu v Mladé Boleslavi, kde posuzoval pan rozhodčí Piotr Król z Polska. Přijela i malá Ambruška, páníčkům děkujeme za účast ;-). Všichni jsme si vedli moc dobře, Arnie V1 CAC, holky v konkurenci 10 fenek- Aťulka V3, malá Ambruška V1 CAJC, BOJ a já V3. Fotečky dodá panička brzy.

  

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

                                    

 

24.6.2013 mi byl udělen titul Polský šampion :-).

 

3.7.2013 V neděli 30.6. jsme vyrazili na Mezinárodní výstavu Intercanis do Brna. Setkali jsme se tam i s mojí malou Ambruškou. Výstavu posuzoval pan rozhodčí Skok Damir ( Chorvatsko ).

Arnie             V1, CAC

Atisha           V2

Ambra           V2, Res CAC

malá Ambra   V

  

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

         

 

27.5.2013 V neděli jsem byli opět celá rodinka na Mezinárodní výstavě v Litoměřicích. Opět musím napsat, že jsem hrdá maminka. Výstavu posuzovala paní Ubrová Libuše z Čech.

Arnie  V1 CAJC BOJ ( 3 psy )

Atisha  VD ( 7 fenek,  prý je ještě nedovyvinutá )

malá Ambra V1 CAJC ( 7 fenek )

a já V2 Res. CAC ( 3 fenky )

Malá Ambruška s Arniem společně běhali o titul BOJ ....moc jsem ho přála malé Amrušce protože Arnie už má dva ale Ambruška je stále trošku neukázněná a tak titul nakonec dostal Arnie.

Jsem moc ráda, že jsou moje miminka tak šikovná a že mají skvělé páníčky.

 

                              

                                                               Krásná malá Ambruška

 

24.5.2013     Včera Arniemu dorazilo potvrzení o titulu Junior šampion.

                                    

 

22.5.2013 V neděli 19.5.2013 udělali moje dětičky první krok k budoucí chovnosti a zúčastnili se svodu mladých, který se konal na Knížecím rybníku u Tábora. Všechny dopadli velice dobře a byla jsem pochválena za krásný a vyrovnaný vrh ( prý jsou jako přes kopírák). Byli jsme moc rádi, že nás přijel podpořit náš Artušek s páníčkem Vaškem  a hlavně chceme všem moc poděkovat za účast a krásný víkend.

Arnie     5/3a

Artaban 5/3a/A4 (zdvojený P1 vpravo nahoře)

Ambra   5/3a/N3 (háčkující ocas)

Atisha   5/2a

 

21.5.2013 Musím se pochlubit a jsem hrdá maminka. V sobotu 18.5.2013 jsme byli na speciální výstavě hovawartů na Knížecím rybníku u Tábora. Vystavovala jsem se já a moje miminka Atisha, Arnie, Artaban a malá Ambruška. Já jsem skončila ve třídě vítězů na krásném čtvrtém místě V4 (v této třídě nás bylo celkem 8 ) a posuzovala nás paní rozhodčí Margit Bothur z Německa. Aťulka ve velké konkurenci 16 mladých fenek skončila se známkou výborná V a v té samé kategorii skončila její sestřička Ambruška na výborném druhém místě V2 (trošičku zlobila a nechtělo se jí správně běhat ....no byla to její první výstava a tak jí bylo odpuštěno:-)) ). Zato kluci se krásně předvedli, v konkurenci 18 mladých pejsků  byli nuceni bojovat mezi sebou o první místo. Arnie skončil na 1 místě V1 CAJC a Artaban druhý V2. Arnie postoupil do dalšího kola a za rozhodcování všech tří rozhodčí  Rosemarie Neuwardt, Margit Bothur a Beatrix Feix vyhrál titul BOJ byl 4tý o titul BOB. A protože si na 5ti výstavách už vyběhal 3tího CAJCe splnil tím podmínky pro získání titulu Český Junior šampion o který už mu panička napsala :-))). A na závěr jsem byla já se svým synkem Arniem vyhlášena jako Nejhezčí pár výstavy a v soutěži o nejlepšího  plemeníka, kde se všechna miminka předvedla s tatínkem Nastym získali druhé místo.

 

   
      
  

 

7.5.2013 Ahoj v neděli 5.5.2013 jsme celá rodinka vyrazily na Mezinárodní výstavu do Prahy. Arnie získal krásné ocenění V1 CAJC (ze 7mi pesanů), Aťulka dostala hezkou známku V (ze 14 fenek, bedna utekla o fous, byla 5 tá) a já jsem skončila tentokrát s V3 (třetí ze 3 pro svou nadváhu :-)). Posuzoval Němec Langheim Gisbert.

Přijel nás podpořit i náš Beníček fotka s ohlávkou, kterou si poprvé vyzkoušel a moc se mu nepozdávala :-)) a páníčkové od Ambrušky, která musela zůstat doma (už je z ní velká holka- hárá) a moc jim za podporu děkujeme.

       

       

       

       

 

2.5.2013 V neděli 28.4.2013 jsem na Mezinárodní výstavě v Opole ( Polsko ) získala poslední tiul CWC a tím jsem se stala Šampiónkou Polska. Moji páníčci měli velkou radost. Výstavu posuzoval rozhodčí pan Bojan Matkovic ( HR ) a já jsem získala V1 CWC, CACIB, BOB. 

                                                  

        

                                                      

 

7.4.2013 Dorazily nám také fotečky z oslavy prvních narozenin Artabana ( Beníčka)

   


    

 

31.3.2013 Dnes jsme se celá rodinka zúčastnili Mezinárodní výstavy v Českých Budějovicích, kde posuzovala rozhodčí ze Slovenska paní Gabriela Ridarčíková. Vyběhali jsme si všichni známku Výborná, Aťulka v konkurenci osmi fenek V4, Arínek mezi třemi pejsky V2 a já ještě s jednou Šampionkou V2 Res. CAC. Moc nás potěšilo, že nám přijel fandit náš Artušek s páníčkem Václavem :-))).

 

    

                                                                                                                                                                                               

 


29.3.2013 

                                                                   

 

                                 DNES SLAVÍME PRVNÍ NAROZENINY

 

         

         

         

         

 

28.3.2013

Zítra máme velký den, bude to 1 rok, kdy se mi narodili miminka. Svým dětičkám přejeme s páníčkama všechno nejlepší a hodně zdravíčka :-))).

 

2.3.2013

Dnes jsem poprvé svoje dětičky nechala samotné doma a vyrazila jsem na výstavu do Polska- CACIB Zielona Gora, kde mi chybí poslední titul CWC, abych se stala Šampionkou Polska.                    

                                                 

Do kruhu jsme nastoupili dvě, Polský pan rozhodčí Maciej Kozber mě moc chválil, jaká jsem fešanda a i když jsem se moc snažila, tak vítězem vyhlásil se slovy "što robiť" fenku Ussi Las Ksiezniczek pocházející z Polské chovatelské stanice a já jsem dostala hodnocení Výborná 2, tak snad příště budu mít větší štěstí.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

16.2.2013

Dnes je můj velký den, slavím páté :-))) narozeniny. Svým sestřičkám a bráškům přejeme s dětičkama a páníčkama všechno nejlepší:-))).

    

     
     

                                             

 

5.2.2013 

Musím se pochlubit, jak krásně jsme si vedli na první výstavě na kterou nás i s dětičkama panička přihlásila, vydali jsme se až do Brna na dvoudenní Mezinárodní výstavu a musím říct, že jsem na miminka opravdu pyšná, přivezli jsme si domu 6 titulů.

 
V sobotu 2.2.2013 posuzoval velice přísný pan rozhodčí Tapio Eerola z Finska (poradce chovu) a zadal jen málo známek Výborný, nás ohodnotil:
 
Arnie si v konkurenci 4 pesanů vyběhal hodnocení Výborná 1, titul CAJC a navrh titul BOJ (nejlepší mladý pes plemene), Aťule v konkurenci 8 fenek dostala hodnocení Výborná a já ještě s jednou šampionkou dostala Výborná 2, titul Res. CAC
 
 
V neděli 3.2.2013 posuzoval pan rozhodčí Thevenon Benoit z Francie a dlouho a pečlivě koumal každého pejska
 
Arnie v konkurenci 4 pesnů dostal hodnocení Výborná 2 (dlouho se pan rozhodčí rozhodoval o prvenství mezi Arním a jedním černým pejskem, ale Arnie začal jančit), Aťulka si v konkurenci 3 fenek vyběhala hodnocení Výborná 1, titul CAJC a navrh ještě BOJ a já opět s ještě jednou šampionkou dostala Výborná 1, titul CAC.
 
Fotečky se bude panička snažit dodat co nejdříve.
                                                                                             
                                                                                                          
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    

16.1.2013

Tak jsem se konečně dostala k tomu abych sem vložila pár foteček z vánoc.

  čekání na ježíška   

                        čekání na ježíška                                      tak konečně přišel

                                                           a také jsme slavili silvestr

        

 všechno nejlepší paničko do roku 2013                             tobě také pánečku 

a zbytek fotek máte ve fotogalerii :-))

 

Rok 2012 naleznete v archivu (do archivu)

Rok 2011 naleznete v archivu (do archivu)


© Dagmar Kozlíková