Ambra Hali Gali - Hovawart
chovatelská stanice von Bobble

Archiv - Rok 2014

21.12.2014 Dnes jsme byli na ultrazvuku a máme oficiálně potvrzeno, že ČEKÁME ŠTĚŇÁTKA naší Bambule a Adíka!!! Porod očekáváme 27.1.2015. Předpokládáme narození štěňátek všech barev. 
Zájemcům oznamujeme, že bereme záznamy na štěňátka.

 

19.12.2014

 

25.11.2014 Už přišli ty pravé dny a tak jsem vyrazila s paničkou za Ádou a stalo se to. Když příroda dá, tak budu maminkou. Teď jen doufám, že paní doktorka za 26 dnů uvidí na ultrazvuku štěňátka. Zítra ještě jedeme překrývat, aby byla větší šance. :-D

 

15.11.2014 Tak dnes jsem začala hárat, páníčky to trochu překvapilo, že tak brzo, ale když jsem viděla svého ženicha, nemůžu se dočkat štěňátek. Pokud vše bude jako u vrhu A, tak 27.-28.11.2014 bychom jeli za Adíkem do Hradce Králové.

 

9.11.2014 Po dlouhých úvahách a rozhodování, mě páníčci ukecali a k těm našim pinďatům pořídím další miminka, plánujeme tedy vrh B a abych si to nerozmyslela domluvila mi panička hned rande. Včera jsme vyrazili na námluvy do Hradce Králové podívat se na budoucího taťku Adianta Moravia Lamara (Adíka). Jen jsme tam přijeli, dala jsem mu jasně najevo, kdo bude šéf, ale to jsem se pěkně spletla, Adík není žádné ořezávátko a pěkně mě vyválel, musím uznat, že to byl první pes, který mě pěkně srovnal. Pak jsme se šli projít do parku a tam jsem zjistila, že je Adík fakt pěknej fešák a elegán. No nesluší nám to?

 

11.10.2014 Byla krajská výstava v Litoměřicích, kam vyrazil jen Arnoštek a získal titul Vítěz třídy a Krajský vítěz.

 

24.9.2014 O prázdniny jsme opět vyrazili na dovolenou do Chorvatska na naše oblíbené místo v Primoštenu. Krásně jsme si to tam užili, koupali jsme se, opalovali, chodili na procházky... Zastavili se tam za námi i kamarádi Dantesovi.

Tady přikládám pár foteček:

 

26.5.2014 Včera jsme s páníčkama vyrazili na Mezinárodní výstavu psů do Litoměřic (to jsme jeli ale daleko :-D), opět jsme se tam sešli i s mojí malou Ambruškou. V našem kruhu nás posuzovala paní rozhodčí Libuše Ubrová. No a výsledky byli velmi výborné:

hádejte kdo byl nejlepší :-)

já - V1, CAC, CACIB, BOB

Arnoštek - V1, CAC, Res. CACIB

Aťulka - V2, Res. CAC

a malá Ambruška - VD

 

 

17.5.2014 Dnes jsme se zůčastnili Klubové výstavy na Knížecím rybníku u Tábora, kam přijela i moje dceruška Ambruška. Na výstavě nás posuzovali paní Bonde-Henriksen z Dánska a manželé Oppliger ze Švýcarska. Vedli jsme si výborně:

Atisha V2, Res. CAC (z 35 fenek)

Arnie V

malá Amruška VD

a já V

navíc já a Arnie jsme vyhráli jako Nejhezčí pár psů.

Více fotografií naleznete ve fotogalerii

 

31.3.2014 Dnes nám přišli fotečky z narozenin našeho Beníčka (Artabana):

 

28.3.2014 Zítra slaví moje dětičky své druhé narozeniny, a proto jim přeji všechno nejlepší, hodně pamlsků, dárků a bezvadné paníčky jako do teď. Odpoledne po školičce to oslavíme, panička uplácá nějaký dobrý dortík, doufám že se dětičky se mnou rozdělí. Taky přidávám pár foteček z oslavy:

 

21.2.2014 Cestou z dovolené jsme se zastavili na Mezinárodní výstavě v Brně, kde se předvedla jen Aťulka:

V sobotu, kdy posuzoval rozhodčí Vladimír Adlt, získala ocenění V4.

V neděli byla úspěšnější a od paní rozhodčí Jany Svobodové získala ocenění V2 s tituly Res. CAC a navrch Res. CACIB.

 

15.2.2014 Jsme s páníčky a malou Ambruškou vyrazili na týdenní dovolenou do Beskyd na horskou chatu Bačkárku,

kde jsem oslavila své šesté narozeniny, dort sice nebyl, ale zato jsem dostala spoustu mňamiček a i nějakou hračku ;-). Když nás ubytovali poznali jsme, že bude boj o místo, v pokoji 3x4 metry nám bylo opravdu těsno, ještě že jsme s Aťulkou tak štíhlé a na papání nám stačí málo místa.

Zato venku na sněhu jsme si to pořádně užívali, Arnoštek řádil jak pominutej :-))

Panička se rozhodla, že nás zkouluje, na chvíli měla navrch,

ale pak se to otočilo a mi zkoulovali paničku.

Když jsme se vyřádili a přišli na pokoj, zabrali jsme hned páníčkům postel, takže nám velikost pokoje vůbec nevadila :-))). My holky odpočívali a Arnoštek náš rozumbrada se s paničkou vzdělával.

A ještě jsem moc ráda, že páníčkové nejedí granulky, páč tak velké porce, které dostávali by nestačili ani štěňátkům :-))).

Moc jsme si to užili a už se těšíme na letní dovolenou ;-))

 

7.1.2014 Hned na začátku ledna vyrazili Atiška a Arnie na Hanáckou výstavu do Brna, kde posuzoval pan rozhodčí Luděk Novák. Oba se moc krásně vystavovali a ve velké konkurenci si vedli velmi dobře:

Aťulka V4 (mezitřída)

Arnoštek V (mezitřída)

 

7.1.2014 Letošní vánoce jsme si náramně užili, měli jsme spoustu dárečků pod stromečkem, ale největší dárek pro mě byl tento:

Beníčkovi (Artabanovi) přišli výsledky rentgenů ze 14.12.2013 s výsledkem DKK A/A a DLK 0/0.

To znamená, že všechna moje děťátka, která už byla na rentgenech mají klouby v pořádku.

A tady ještě přikládám pár foteček z vánoc:

 

 

Rok 2013 naleznete v archivu (do archivu)

Rok 2012 naleznete v archivu (do archivu)

Rok 2011 naleznete v archivu (do archivu)


© Dagmar Kozlíková